A méhészfeleség blogja hírlevél feliratkozás folyamata

 

Örülök, hogy a feliratkozás mellett döntöttél. Szeretnélek tájékoztatni néhány fontos tudnivalóról. 

A feliratkozás kétlépcsős folyamat: 

1. A honlapon Blogértesítő Hírlevél feliratkozáskor megadod a nevedet és az email-címedet, majd tudtomra adod, hogy feliratkozol a hírlevélre :)  

2. Ezt követően kapsz

a) egyrészt egy rövid visszaigazolást az oldalon, 

b) ám ami fontosabb:hamarosan érkezik a postafiókodba egy email, melyben azt kérem, erősítsd meg a feliratkozásodat. Ha ezt megteszed, akkor kerül a feliratkozásod aktiválásra, így kapsz majd értesítést a bejegyzéseimről. Ha nem aktíváltad a feliratkozásodat, akkor sajnos nem tudok értesítést küldeni Neked!  

 

Nem találtad meg az emailemet?

Kérlek nézd meg a leveleződ  PROMÓCIÓK vagy SPAM mappájába is. Ott van? Javaslom, húzd át az ELSŐDLEGES mappádba a levelemet, hogy mindig lásd A méhészfeleség üzeneteit. 

Még mindig nincs meg? Kérlek írj Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és megoldjuk együtt a problémát!

 

Mit fogok küldeni neked?  

Elsősorban értesítést kapsz tőlem, ha új bejegyzés került fel a blogba, így azonnal elolvashatod a cikket. 

Miről is szól a blogom? Olvasd el ... 

Szeretném, ha nemcsak egyirányú lenne a kommunikáció, ezért várom észrevételeidet, javaslataidat és ötleteidet, miről olvasnál még többet itt a blogon. Írj Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.és haladéktalanul válaszolni fogok! 

 

Adatkezelés  

Adatkezelési szabályzatunkat folyamatosan eléred a honlapunk láblécében! A lényeg: az adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek SEMMILYEN célból sem. Nem spameljük a postaládádat feleslegesen!

 

Leiratkozás

Ha bármikor úgy gondolod, hogy nem szeretnél tőlem tovább értesítőt kapni, szabadon és azonnal leiratkozhatsz itt... Amint leiratkoztál, nem fogsz tőlem további hírlevelet kapni. 

Természetesen bármikor ismételten feliratkozhatsz a honlapon keresztül, ha hiányzom 😉  

 

Remélem hamarosan találkozunk! 

Kriszti, a méhészfeleség

A méhészfeleség

 

Fel